DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

fanclub seriálu ulice

Obrázek “https://fanclub-ulice.wbs.cz/valentyn-logo.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Valentýnský pár 2014

Stejně jako v minulých letech, tak i v letošním roce si zvolíme nejkrásnější pár Ulice, a to v naší soutěži Valentýnský pár. Soutěž má tento název samozřejmě kvůli svátku všech zamilovaných, jako vždy totiž naše soutěž vyvrcholí právě na Valentýna.
 
Letos už naše soutěž probíhá po šesté, zvolíme si tak šestý nejkrásnější pár Ulice, vyhrát může samozřejmě i pár, který již v minulosti vyhrál. Jen pro připomenutí, v roce 2009 vyhrál pár Tereza Jordánová a Štěpán Stránský (tento pár již několik let není aktuální), o rok později, v roce 2010 vyhrála Lenka Drápalová a Jarda Hejl, v roce 2011 se z vítězství mohl radovat opět Štěpán Stránský, tentokrát ovšem vyhrál s Theou Nekonečnou (také tento pár nevydržel). V roce 2012 se zvítězství radovali Míša Krausová a Miki Seidl, tento pár je momentálně od sebe, ale není všem dnům konec. Před rokem, v roce 2013, jste si oblíbili pár Libuška Nekonečná a Libor Seidl. Kdo to bude letos?
 
Výsledky hlasování

Dnes je 14. února a slavíme tedy svátek všech zamilovaných, Valentýn je tady. Každý tento svátek slaví po svém, někdo romantickou večeří či procházkou, někdo si naděluje dárky a někdo tento svátek neslaví vůbec a raději si počká na prvního máje. My každým rokem vyhlašujeme v tento den nejkrásnější pár Ulice, kdo se tedy stal letošním nejkrásnějším párem?
 
V nominacích jste si sami zvolili 11 párů, pro které jste mohli celý týden hlasovat a kdo tedy vyhrál a stal se podle vás nejkrásnějším párem. Nastala nám zajímavá situace, vyhrál totiž nejen pár, který již jednou v naší soutěži vyhrál, ale tento pár vyhrál opět i přesto, že se krátce před soutěží rozešli. Nejkrásnějším párem pro tento rok totiž podle vás je Míša a Miki, spolu vyhráli i v roce 2012 a také v tomto roce byli čerstvě od sebe. Jak jde tedy vidět, tento pár by se nikdy neměl rozejít, protože k sobě patří i podle vás. Míša s Mikim získali od vás 41 hlasů (22%), na druhém místě skončil další mladý pár, a to Viki s Frantou, kteří získali 25 hlasů (14%), třetí místo pak patří nejnovějšímu páru Ivaně a Henrymu, získali 24 hlasů (13%). Jak si vedly ostatní páry zjistíte v anketě, která je seřazena od prvního do posledního místa. Stejně tak jsou seřazeny i fotky pod anketou.
 
1. místo - Míša Krausová + Miki Seidl

Pořadí ostatních párů...

2. místo - Viki + Franta

3. místo - Ivana + Henry

4. místo - Lenka + Jarda

5. místo - Libuška + Libor

6. místo - Zuzana + Max

7. místo - Bětka + Matěj

8. místo - Amálka + Vlastimil

9. místo - Romana + Michal

10. místo - Anička + Bedřich

11. místo - Gábina + Vašek

 

 

 

TOPlist