DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

fanclub seriálu ulice

Obrázek “https://fanclub-ulice.wbs.cz/valentyn-logo.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Valentýnský pár 2016

Stejně jako v minulých letech, tak i v letošním roce si zvolíme nejkrásnější pár Ulice, a to v naší soutěži Valentýnský pár. Soutěž má tento název samozřejmě kvůli svátku všech zamilovaných, jako vždy totiž naše soutěž vyvrcholí právě na Valentýna.
 
Letos už naše soutěž probíhá po osmé, zvolíme si tak osmý nejkrásnější pár Ulice, vyhrát může samozřejmě i pár, který již v minulosti vyhrál. Jen pro připomenutí, v roce 2009 vyhrál pár Tereza Jordánová a Štěpán Stránský, tento pár je už dávno minulostí, o rok později, tedy v roce 2010 vyhrála Lenka Drápalová (nyní Hejlová) a Jarda Hejl, což je jeden z mála vítězných párů, kteří jsou stále spolu. V roce 2011 jste zvolili dnes již také neexistující pár, a to Thea Nekonečná a Štěpán Stránský, rozpadl se i vítězný pár z roku 2012, Míša Krausová a Miki Seidl a stejně tak vítězové za rok 2013, Libuška Nekonečná a Libor Seidl. Míša a Miki se z vítězství radovali i v roce 2014, tedy v době, kdy se dali opět dohromady, ale teď už spolu opět dlouho nejsou. Zatím poslední vítězný pár z loňského roku je Tereza Jordánová a Roman Šámal, pár tvoří stále, můžou tedy opět vyhrát, ale nebudeme předbíhat.
 
Výsledky hlasování

Svátek všech zamilovaných, tedy Valentýn je tady. Každý tento svátek slaví po svém, někdo ho neslaví vůbec. My ho slavíme tím, že každý rok hledáme nejkrásnější pár Ulice, tedy hledáte ho vy, protože jen na vás záleželo, kdo se stane nejkrásnějším párem Ulice. Celkem do naší soutěže přišlo 1 311 hlasů, což je opravdu krásné číso a moc za něj děkujeme. A kdo se stal vítězem? Bylo to velmi těsné a vítězný pár získal jen o tři hlasy více než pár z druhého místa. Celkem 260 hlasů získala Světlana s Lumírem a stávají se tak nejkrásnějším párem Ulice pro tento rok. Na druhém místě pak skončili lonští vítězové Tereza a Roman (257 hlasů) a třetí místo patří Skyler a Frantovi (184 hlasů). Na závěr se můžete podívat na pořadí všech párů.

1. místo - Světlana a Lumír

2. místo - Tereza a Roman (257 hlasů)

3. místo - Skyler a Franta (184 hlasů)

4. místo - Monika a Mára (164 hlasů)

5. místo - Amálka a Vlastimil (132 hlasů)

6. místo - Veronika a Martin (110 hlasů)

7. místo - Bětka a Matěj (91 hlasů)

8. místo - Simona a Rudolf (65 hlasů)

9. místo - Adriana a Eddie (26 hlasů)

10. místo - Anička a Bedřich (22 hlasů)

 

 

 

 

 

 


 

 
TOPlist