DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

fanclub seriálu ulice

Obrázek “https://fanclub-ulice.wbs.cz/valentyn-logo.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



 
Valentýnský pár 2017

Stejně jako v minulých letech, tak i v letošním roce si zvolíme nejkrásnější pár Ulice, a to v naší soutěži Valentýnský pár. Soutěž má tento název samozřejmě kvůli svátku všech zamilovaných, jako vždy totiž naše soutěž probíhá právě na Valentýna.
 
Letos už naše soutěž probíhá po deváté, zvolíme si tak devátý nejkrásnější pár Ulice, vyhrát může samozřejmě i pár, který již v minulosti vyhrál. Jen pro připomenutí, v roce 2009 vyhrál pár Tereza Jordánová a Štěpán Stránský, tento pár je už dávno minulostí, o rok později, tedy v roce 2010 vyhrála Lenka Drápalová (nyní Hejlová) a Jarda Hejl, což je jeden z mála vítězných párů, kteří jsou stále spolu. V roce 2011 jste zvolili dnes již také neexistující pár, a to Thea Nekonečná a Štěpán Stránský, rozpadl se i vítězný pár z roku 2012, Míša Krausová a Miki Seidl a stejně tak vítězové za rok 2013, Libuška Nekonečná a Libor Seidl. Míša a Miki se z vítězství radovali i v roce 2014, tedy v době, kdy se dali opět dohromady, ale teď už spolu opět dlouho nejsou. V roku 2015 se z vítězství radovala Tereza Jordánová a Roman Šámal, opět další pár, kteří spolu již nejsou. Zatím poslední vítězný pár z loňského roku je Světlana Nyklová a Lumír Nykl, pár tvoří stále, můžou tedy opět vyhrát, ale nebudeme předbíhat.
Výsledky hlasování

Stejně jako každý rok, tak i letos jsme hledali nejkrásnější pár Ulice, tedy valentýnský pár. Název kvůli tomu, že tato soutěž probíhá každý rok kolem Valentýna. Celkem do naší soutěže letos přišlo 929 hlasů, takže všem hlasujícím moc děkujeme. A kdo se stal vítězem? Rozdíl mezi prvním a druhým místem byl docela těsný, ale i přesto vyhrál nový pár, kterým je Digi a Jirka, sesadili tak z trůnu loňský vítězný pár, který letos skončil druhý (Světlana a Lumír). Třetí místo pak patří stejně jako loni Skyler a Frantovi. Všem gratulujeme. A nyní se můžete v anketě podívat, jak skončily všechny ostatní páry. Jen připomínám, že v anketě již nelze hlasovat, slouží už jen pro výsledky.

1. místo - Digi a Jirka

Pořadí všech párů....

 

 

 

 

TOPlist