DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

fanclub seriálu ulice

Obrázek “https://fanclub-ulice.wbs.cz/valentyn-logo.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Valentýnský pár 2015

Stejně jako v minulých letech, tak i v letošním roce si zvolíme nejkrásnější pár Ulice, a to v naší soutěži Valentýnský pár. Soutěž má tento název samozřejmě kvůli svátku všech zamilovaných, jako vždy totiž naše soutěž vyvrcholí právě na Valentýna.
 
Letos už naše soutěž probíhá po sedmé, zvolíme si tak sedmý nejkrásnější pár Ulice, vyhrát může samozřejmě i pár, který již v minulosti vyhrál. Jen pro připomenutí, v roce 2009 vyhrál pár Tereza Jordánová a Štěpán Stránský (tento pár již několik let není aktuální), o rok později, v roce 2010 vyhrála Lenka Drápalová a Jarda Hejl, v roce 2011 se z vítězství mohl radovat opět Štěpán Stránský, tentokrát ovšem vyhrál s Theou Nekonečnou (také tento pár nevydržel). V roce 2012 se zvítězství radovali Míša Krausová a Miki Seidl, tento pár už spolu ovšem také není.. O rok později, tedy v roce 2013 se z vítězství radoval Libor Seidl a Libuška Nekonečná, nicméně, tento pár se před pár týdny rozešel. V loňském roce pak podruhé zvítězili Miki a Míša, ale opět už nejsou spolu. Kdo vyhraje letos? To se ukáže...
 
Výsledky hlasování

Svátek všech zamilovaných, tedy Valentýn je tady. Každý tento svátek slaví po svém, někdo ho neslaví vůbec. My ho slavíme tím, že každý rok hledáme nejkrásnější pár Ulice, tedy hledáte ho vy, protože jen na vás záleželo, kdo se stane nejkrásnějším párem Ulice.
 
Naše minisoutěž, která byla rozdělená na dvě části, má své vítěze. V nominacích jste vybrali 14 párů, pro které jste celý týden mohli hlasovat. A kdo vyhrál? Překvapivě vyhrál pár, který vlastně ještě není párem, spíše se k tomu zatím jen blíží. Nejkrásnějším párem Ulice je totiž podle vás Tereza Jordánová a Roman Šámal. Tento pár od vás získal neuvěřitelných 224 hlasů. Hned za nimi pak byl pár Světlana a Lumír (189 hlasů) a třetím nejkrásnějším párem se stala Simona a Rudolf (84 hlasů). Gratulujeme. Sami se nyní můžete podívat, jak celá anketa dopadla.
 

1. místo - Tereza Jordánová a Roman Šámal

Pořadí ostatních párů...

2. místo - Světlana a Lumír

3. místo - Simona a Rudolf

4. místo - Skyler a Franta

5. místo - Monika a Mára

6. místo - Adriana a Eddie

7. místo - Miriam a Peter

8. místo - Lenka a Jarda

9. místo - Veronika a Marin

10. místo - Bětka a Matěj

11. místo - Amálka a Vlastimil

12. místo - Ivana a Henry

13. - 14. místo - Dáša a Hynek

13. - 14. místo - Anička a Bedřich

 


 

TOPlist